Select Page

REFERENCER

En innovativ tegnestue

YDELSER

BOLIG DATE
Første trin til dit nye hjem
På dit første møde med mig som arkitekt fortæller du om dine ønsker, drømme og behov for et nyt arkitekttegnet hus eller ændring af dit hus.

Jeg lytter og giver råd. Undervejs på mødet laver jeg små, rå skitser, så vi har noget konkret at tale ud fra. Det skærper idéerne og mit indblik i kernen i dit projekt. Afslutningsvist på mødet laver jeg en skitse i A3, der illustrerer dine ønsker og beskriver et forslag til planløsninger.

Du får: En skitse i A3-format med et forslag til dit hjem baseret på dine ønsker. Hvis du ikke har mulighed for at afholde mødet i din bolig, kan møde/boligdate enten afholdes på min tegnestue i Aarhus C eller via videolink.

Pris inkl. moms: 2.500,- kr.*

Hus- og havedrømme? Kimthorsell architects tilbyder i samarbejde med landskabsarkitekt Tina Seerup Olesen, TSO Studio, at udarbejde skitser på dit hus og din have ud fra jeres behov og drømme – til en samlet pris på 5.000,- inkl. moms.

*Boligdate i Østjylland. (Nordjylland og Sydjylland=3.000,-/Fyn og Sjælland=3.500,-)

Boligrådgivning og eksperthjælp

OM KIMTHORSELL ARCHITECTS

kimthorsell architects er en innovativ tegnestue, der yder boligrådgivning og eksperthjælp til de danske boligejere, i deres drøm om at skabe den perfekte ramme om deres bolig og hjem.

kimthorsell architects er en innovativ tegnestue, der med professionel boligrådgivning hjælper danske boligejere udleve deres drømme og skabe optimale rammer for deres bolig og liv.

Tegnestuen har eksisteret siden sommeren 2012 og er grundlagt med udgangspunkt i Kim Thorsells 15 år som arkitekt på to af branchens største og bedste tegnestuer gennem tiderne; schmidt hammer lassen architects og Friis & Moltke A/S.

I dag, er tegnestuen flyttet i nye rammer, i Nørre Allé 13, Baghuset, hvor tegnestuen i øjeblikket beskæftiger en bygningskonstruktør i praktik og en arkitekt på fuld tid.
Kim Thorsell er i 2020 uddannet som Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri “CRBB” – en uddannelse, der giver rådgivere målrettet viden og stærke kompetencer til at styre de bæredygtige byggeprojekter sikkert i mål.

Referencer:
Projekter, Friis & Moltke A/S (sagsarkitekt)
Nørre Aaby skole, Middelfart Kommune (2002-2004) Skoleudvikling og nyt pædagogisk servicecenter – 600 m2

Projekter, SHL architects, Aarhus-Kbh-London (Projekteringsleder og sagsarkitekt)

Nykredit – Krystallen – kontor/ bankbyggeri (2006-2011) – Projekteringsleder – indretningsprojekt.

KONTAKT

KIMTHORSELL ARCHITECTS APS
arkitekt@kimthorsell.dk
+45 26 71 14 56

ADRESSE
Nørre Allé 13 Baghuset, 3. sal
DK-8000 Aarhus C
CVR: 39627159

    kim Thorsell
    kim Thorsell